Infúzna liečba

Dobrý deň! Za 2 týždne mám ísť na infúznu liečbu Ceftriaxonom a mám podráždenú slinivku. Vadí to nejak, keby do tej doby problém so slinivkou neprešiel? Infúzky mám na neuroboreliózu. A možem užívať následne p.o. antb.?

Odpověď odborníka:

Bohužel nevím, co si mám pod pojmem podrážděná slinivka představit - je vám špatně? máte zvýšené hodnoty amyláz? léčíte se dlouhodobě se slinivkou? užíváte nějaké léky na slinivku? Tuto skutečnost byste měla probrat s ošetřujícím lékařem, který zná podrobně váš zdravotní stav a dokáže na tuto otázku odpovědět erudovaněji než já.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: