Injekce

Dobrý den chtěl bych se zeptat co může způsobit Clexane 4000 a 1-2, 10°-ti stupňové pivo denne.

Odpověď odborníka:

Jedno pivo denně by nemělo efekt léku Clexane významněji ovlivnit, jste-li jinak zcela zdráv. Při vyšší konzumaci alkoholu by mohlo dojít ke zvýšení rizika krvácení. Obecně se nedoporučuje při užívání léků pít alkohol.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: