Injekce

Před 2 měsíci jsem byla na očkování - vakcína Silgard (2. dávka). Chci se zeptat, zda mi může zubní lékař píchnout injekci proti bolesti, jestli je to možné na toto očkování. Děkuji. Monika

Odpověď odborníka:

Moniko,
po vakcinaci Silgard se nemusíte bát injekce proti bolesti u zubního lékaře. Ošetření bude bezpečné.

S přáním pěkného dne
Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: