Injekce do kolena při kojení

Chtěla bych se zeptat, zda je možné aplikovat při kojení injekci Hyalone. Byla jsem na ní i ve 4.měsíci těhotenství, tak si myslím, že snad ano, ale chci si to ověřit. Malému budou 4 měsíce, začala jsem po porodu zase sportovat a mám s koleny problémy, už bohužel i artrozu II.stupně. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, Hyalone si můžete můžete nechat aplikovat, kojení není překážkou.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: