Injekce na růst a obnovu varlat

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat něco ohledně varlat. Na internetu jsem četl, že existují nějaké speciální injekce ( které prý jsou bolestivé) na růst a obnovu nového varlete pro muže, který prodělal operaci varlete a má jen jedno varle. Tak jako ve smyslu, že ty injekce prý mají pomoci aby narostlo nové druhé varle ( jak jsem to tedy pochopil). Tak se chci zeptat, je na tom něco pravdy, nebo je to nějaká fáma? JÁ MÁM JEDNO VARLE druhé mě vzali kvůli nádoru, a kdyby to byla s těmi injekcemi jenom nějaká fáma a člověk se musel spokojit jen s jedním varletem, tak nemusím se prosím bát o celkovou mužskou potenci ( sex, onanie, erekce, ejakulace, orgasmus)? Nemá doufám jedno varle vliv na funkci? Prosím odpověste mě na vše co se ptám. Díky moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud je mi známo, žádný zázračný lék, který by dokázal vést k vytvoření nového varlete, není k dispozici. Pokud dojde k retenci , nesestoupení varlete z břišní dutiny do šourku, hrozí atypicky uloženému varleti opravdu nádorová přeměna. Vaše druhé varle je schopno sexuální funkce kompenzovat.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Černý kašel není normální kašel! Má devastující následky
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kdy lze nasadit biologickou léčbu u Bechtěreva?
Články: Kdy lze nasadit biologickou léčbu u Bechtěreva?
Léčba Bechtěrevovy nemoci...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Konec opakujících se vaginálních mykóz: víme, co zabírá
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: