Injekce na vyvolani menzesu

dobry den chci se zeptat několik mesicu sem brala antikoncepci mirelle a poslední plato sem nedobrala cele a ted mam hodne nepravidelnou menstruaci nepravidelnou myslim tak ze od poslední menstruace do další menstruace cekam 54 dnu ted se snažíme o miminko a poslední menstruaci sem mela 2.12.2014 . dnes 10.02.2015 sem byla u lekare a ten na ultrazvuku nic nevidel ze bych mnela byt tehotna a tak proto mi pichnul injekci. a tim se chci zeptat 1) mame dal sexovat i když doktor rikal ze tam nic nevidi? nebo to nechat tak a uvidi se? 2) vadi injekce spermiim? pritel mi rikal ze nemá cenu sexovat a dal se snazit kdz mam pichnutou tu injekci. ? dekuji za odpověď

Odpověď odborníka:

O graviditu se můžete klidně pokoušet dále a injekce rozhodně není na závadu a spermiím nevadí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: