Injekční antikoncepce

Dobrý den, měla bych takový zvláštní dotaz. Mám antikoncepci Sayana aplikovanou do stehna. Jako dárek jsem dostala domácí kavitační ultrazvukový přístroj GB-818, chci se zeptat, působí nějak kavitování nevhodně na spolehlivost antikoncepce? Je třeba se vyhnout místu vpichu či vůbec přístroj nepoužívat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nenínutné se obávat.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: