Injekční lipolýza

Dobrý den, ráda bych se zeptala ohledně injekční lipolýzy, moha bych Vás požádat o doporučení zkušeného lékaře nebo nejlepší kliniku v tomto oboru? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, injekční lipolýza má poměrně malé indikační spektrum, protože i vlastní množství " rozpuštěného" tuku je malé, kliniku Vám nedoporučím. Pěkný den přeje dr.t.kempný

MUDr. Tomáš Kempný
MUDr. Tomáš Kempný

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Centrum žilní chirurgie Kojetín, AREA MEDICA spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: