Inkontinence

Dobrý den, může mít operace kyčle vliv na inkontinenci? Mám půl roku po výkonu . Hned po operaci jsem začala mít problémy s únikem moči, pak to přestalo a nyní se to projevilo ve značné míře.Na WC chodím i 20x denně, v noci se budím a nedoběhnu. Kyčel mě bolí ještě 8 měsíců po operaci , nemohu nohu rozchodit. Stále používám berle.Navííc mě začala bolet operaovaná noha v lýtku, začalo to jako achilovkou, pak se to přesunulo do lýtka.

Odpověď odborníka:

Dobrý den paní Koutová. Nepíšete zdali jste si nechala vyšetřit moč na průkaz bakterií. Pak by toto časté močení, až únik mělo logiku. Toto vyšetření Vám může zajistit Váš praktický lékař. Na celkové dohojení po operaci mám dobré zklušenosti s preparátem Wobenzym . 200 tbl /920 Kč / a užívat 4-0-4 a rehabilitovat u odborníků. Nic nevzdávat :) Zdraví Dr.Hlavová - urologie

MUDr. Soňa Hlavová
MUDr. Soňa Hlavová

Specializace: Urologie
Pracoviště: Soukromá urologická ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x