Inkoust

Dobrý den, když mi bylo tak 9 let(teď je mi 20), tak jsem ve škole začal používat bombičkové pero a jednu dobu jsem z něj“inhaloval“ inkoust(dal jsem si pero do úst-byla v něm svrchu díra-, a vdechl jsem). Dokonce jsem to na sobě i trochu cítil. Inkoust v bombičkách by měl být netoxický a nejedovatý - měl by obsahovat vodu, sorbit glycerin a (většinou) neškodné barvivo(předpokládám, že to platilo i před těmi cca 11 lety). Takže můj dotaz - mohlo toto nějak ovlivnit můj vyvíjející se mozek(snížení IQ o pár bodů, zhoršení schopnosti udržet pozornost atp.)? Za odpověď děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, domnívám se, že Vaše obavy jsou zbytečné.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: