Inkubační doba

Dobrý den, cetla jsem ze antibiotika mohou zpomalit tvorbu protilatek v krvi, brala jsem je mesic po teoriticke nakaze. Nechala jsem si udelat testy na pohl.nemoci a hepatitidy a mam vse negativni, jsou to uz dva roky. Je mozne ze by se po dvou letech kvuli atb jeste neobjevily protilatky nebo mohu brat testy za spolehlive? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Sice nepíšete jaká antibiotika a jak dlouho jste užívala a ani o jakou teoretickou nákazu se jednalo, ale pokud jste se obávala nějaké pohlavně přenosné choroby, rozhodně ty testy můžete brát jako spolehlivé a pokud jsou negativní, je vše v pořádku.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x