Inocell po chemoterapii

Vážení lékaři, Mám syna který onemocněl v roce 1995 nádorovým onemocněním - embryom maligni. Po chemoterapiiích a transplantaci kostní dřeně byl zdráv až do 2007. Nyní zralý teratom . Je po chemoterapiích a úspěšné operaci paketu uzlin při dolní duté žíle. Jeden lékař nám navrhl podávat pro povzbuzení imunity INOCELL, druhý říká že ne. Podle mého názoru lék nemuže uškodit. Prosím o Váš názor. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle mého názoru INOCELL neublíží a může mít příznivý vliv na imunitu. Nikdo ovšem nedokáže říct, zda skutečně pomůže. Pokud by totiž tento preparát takto účinný byl, standardně by byl řazen do protokolů léčby nádorových onemocnění.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Inocell | Od: Mike | 26.8.2009 04:35
Nemohu s Vami souhlasit pane doktore. Inocell je ve svete hodne znama latka . Nema vedlejsi ucinky a pusobi proti rakovine mnoha mechanizmi. Na druhou stranu 7 mezinarodni konference proti rakovine jej doporucila jako adjuvatnt pri lecbe a jako vhodnou ochranu rizikovych skupin. Do protokolu lecby nemuze byt zarazen, protoze puvdni majitel patentu spolecnost Nestle nesla cestou schvalovani leku i protoze patent znamou latku nechrani proti duplikovane vyrobe. A vy jiste znate Pharma byznys - pokud na necem nejsou penize je zdravi vedlejsi
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x