Interakce antidepresiv s ostatními léky

Dobrý den, léčím se cca 7 let na generalizovanou úzkostnou poruchu dříve léčenou citalopramem a neurolem 1mg a nyní pouze nerolem 0,25 mg po dosažení remise. Avšak dostavil se relaps a s ním i fobije z užívání nových i dříve braných léků ohledně interakcí a kontraidikací. Cítím, že neurol mi nestačí a je třeba se vrátit k antidepresivům. Dále beru Lokren 1/2 , euthyrox 75 , nalgesin nebo acifeijn na migrény.Prosím o radu, které z té široké nabídky antidepresiv by byly nejvhodnější a néjlépe snesitelné v kombinaci s ostatními užívanými léky. Děkuji a hezký den přeji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z hlediska interakcí jsou vhodná jakákoli antidepresiva určená k léčbě úzkosti. Jaká přesně a v jaké dávce, to musí určit ošetřující lékař především podle Vašeho psychického stavu, zde to proto specifikovat nelze. Přeji Vám, aby se Vám brzy ulevilo a abyste léčbu dobře zvládala.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: