Interupce

Dobrý den,jsem paty den po preruseni ve 12tem tydnu,stale mam silnejsi krvaceni(krev je skoro cerna a hodne srazena) a pichlave bolesti. na kontrolni ultrazvuk jdu v pondeli.mam cekat nebo radsi zajit drive?predem dekuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takovéto krvácení je po přerušení těhotenství vcelku normální. Nemějte tedy strach a vyčkejte do pondělí na kontrolní ultrazvuk. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: