Interupce

Chtela bych se optat..jsem ve 4tydnu tehotenstvi a chtela bych na preruseni ́musim cekas az do 7tydnu??Cetla jsem ze zakroky tohodle charakteru delaji nej´nej́mladsi lekari..mâm z toho obavy.Jak dlouho trưa narkoza?Dekuji za odpoved Olga

Odpověď odborníka:

Olgo,
na interrupci nemusíte čekat do 7 týdne, naopak čím dříve se rozhodnete k přerušení těhotenství, tím bude zákrok jednodušší a šetrnější. Dělá se v několikaminutové anestezii a je poměrně jednoduchý, nemusíte mít obavy.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: