Interupce

Dobrý den...Moje přítelkyně již byla jednou na interupci, ale porušili jsme šestinedělí. Teď jsme zjistili, že je přítelkyně opět těhotná a již v pátém týdnu...tedy od první interupce je to sedm týdnů...proto se ptám jestli může přítelkyně opět na interupci po tak krátké době...v žádném případě si totiž dítě nemůžeme nechat a nesmí se ani narodit...děkuji za odpověď a za radu...Ondřej

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Další interupci je možné (až na výjimky - věk nad 35 let, těhotenství po znásilnění) provést až za 6 měsíců po první interupci. Informaci, že je vaše přítelkyně opět těhotná vám sdělil gynekolog, nebo se tak domníváte na základě pozitivního těhotenského testu? Pozitivita těhotenského testu může totiž přetrvávat ještě několik týdnů po ukončení těhotenství. V každém případě je nutné abyste začali používat účinnou formu antikoncepce, opakované interupce se mohou vážným způsobem podepsat na zdraví vaší partnerky, mohou být např. příčinou trvalé neplodnosti.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x