Interupce

Dobrý den. V roce 2008 v září jsem podstoupila miniinterupci,vše proběhlo v pořádku. následně v roce 2009 v dubnu jsem otěhotněla a v lednu 2010 jsem porodila krásného zdravého chlapečka. ted jsem třtí měsíc po porodu a jsem opět těhotná,chci podstoupi interupci. myslíte že je to vhodné? obávam se že pak už bych nemusela mít někdy děti. co myslíte? mam si dítě nechat nebo jít na potrat. jak to vidíte z lékařského hlediska. děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodnutí je na vás. Opakované interupce ale mohou snížit možnost následného otěhotnění. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
V laboratoři zjistí užívání některých drog i po měsících!
Bojujete s akné? Zkuste změnit antikoncepci
Články: Bojujete s akné? Zkuste změnit antikoncepci
Ochrana před neplánovaným...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Články: Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Hluboká žilní trombóza...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: