Interupce

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat když jsem byla před dvěma měsíci na interupci jestli mohu jít na další bojím se aby se mi něco nestalo abych neumřela.Děkuji předem za odpoveď Nashledanou

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle našich zákonů lze na další UPT jít za půl roku od předchozí. Po zákroku neumřete, ale je velké riziko, že budete mít problém mít v budoucnu děti. Je to brzy a máte dodržovat šestinedělí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Články: Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Přichází jaro a s ním...
 Atopický ekzém a pylové alergie: opomíjená souvislost
Články: Atopický ekzém a pylové alergie: opomíjená souvislost
Ekzém je nepříjemné kožní...
Sedm tipů, jak zatočit s chronickou bolestí
Články: Sedm tipů, jak zatočit s chronickou bolestí
Bolest je způsob, jak tělo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Spánková hygiena
Články: Spánková hygiena
Dodržování zásad spánkové...
Histologické vyšetření
Články: Histologické vyšetření
Histologické vyšetření je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: