Interupce

Dobrý den, mám moc nepříjemný dotaz! MOje přítelkyně byla již 2x na interupci na posledy před měsícem tedy v březnu. Neskrotná touha nás dovedla k nechráněnému sexu tedy ještě v tzv. šestinedělí. Bohužel se přítelkyni zdá že jí tvrdnou prsa a že je opět těhotná. Tak se chci zeptat jestli je možná v šetinedělí otěhotnět? a pokud ano jestli je možnost odvrátit ještě těhotenství. Strašně se omlouvám, ale ani jeden nejsme dost vyspělí na vychování dítěte. Nemám na koho se obrátit proto se ptám vás.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kryštofe! Měli byste se zamyslet nad tím, jakou antikoncepci budete používat. Jestli byla přítelkyně už 2x na interupci a vůbec to nepomohlo, protože jste několik týdnů po interupci opět bez ochrany souložili, měli byste to prostě nějak promyslet. Už jen z toho je zřejmé, že na dítě zralí nejste. Myslíte, že se vzmůžete na něco jiného nežli jsou interupce? Co u sebe nosit kondom? Nebo hormonální kontracepce? Těhotenství lze "odvrátit" do 72 hodin od pohl.styku, pak už vám zase zbývá jen interupce. Mimochodem, interupce není bez rizika stran zdraví a následné plodnosti.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: