Intimní problém

Pane doktore, obracíme se na Vás o radu s přítelem.Jsme spolu skoro rok,oba máme 30let.Problém je při pohlavím styku,kdy partnerovi asi po 10min.ochabne penis a ztrácí tím chuť na sex.Navštívil i psychologa,ale přetrvává to.Tento problém byl i v předchozích vztazích.Pokud je sám a masturbuje je vše v pořádku.Bral sám Tadalafil 40mg a účinek se dostavil,ale nechce to užívat.Prosíme o odpověď a jak tento problém řešit nebo doporučit vhodné medikamenty.Děkujeme.

Odpověď odborníka:

Měl by podstoupit vyšetření, která vyloučí nebo potvrdí možné příčiny, které mohou být i léčitelné. Ve většině případech však pacient skončí na preparátech typu Tadalafilu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Máte chronickou hepatitidu? Pozor na ústa!
Články: Máte chronickou hepatitidu? Pozor na ústa!
Přibližně u 70 až 80 % lidí...
Rok 2015 bez křečových žil? Víme, jak na to
Články: Rok 2015 bez křečových žil? Víme, jak na to
Zhubnu, zlepším hospodaření...
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Rakovina žaludku
Články: Rakovina žaludku
Zhoubný nádor žaludku je...
Účinná léčba vypadávání vlasů pomocí Renokinu
Články: Účinná léčba vypadávání vlasů pomocí Renokinu
Vypadávání vlasů může být...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x