Intolerance kaseinu

Dobrý den,prosím o radu týkající se mých dlouholetých potíží s nadměrným odchodem plynů a nafouklým břichem.Po osmi letech mi na alergologii zjistili intoleranci kaseinu a vaječného bílku.Poradil byste mi,zda můžu jíst obyčejně rohlíky a chleba?Čemu se určitě vyhýbat a co naopak zařadit do jídelníčku.Nikde na internetu jsem se to nedočetla.Je tato intolerance doživotní a za jak dlouho po vysazení mléčných výrobků můžu čekat zlepšení.Dr. mi jen předepsala nalcrom před jídlem a zbytek ať si nastuduju sama.Děkuji moc za odpověď. PS:Ještě bych se Vás ráda zeptala na snížené protilátky na pneumokoka,je nutné tohle řešit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den,toto s Vámi musí probrat lékař, který tuto diagnozu udělal.Za 30 praxe jsem toto neviděl.Intolerance bývají doživotní,ale laboratorní nález je někdy hodně zavádějící.

MUDr. Jindřich Lahovský
MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: