Intolerance mléčných výrobků

Dobrý den. Navštívil jsem lékaře kvuli dlouhotrvajícímu (4 týdny) průjmu. Ten mi po dvou týdnech sdělil, ze mám intoleranci na mléčné výrobky a doporucil mi vysadit veškeré mléčné výrobky na 2-3 měsíce. To jsem udělal. Dnes je sedmý den, kdy mléčné výrobky nejím a průjem stále pokračuje. Nevíte, za jak dlouho se průjem muze stabilizovat? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dietní efekt by měl být nejpozději do měsíce po nasazení diety.Pokud se stav neuoraví nejspíše bude ještě nějaký jiný problém.

MUDr. Karel Dvorník
MUDr. Karel Dvorník

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Doradus s.r.o., soukromá interní a gastroenterologická ambulance s endoskopií, Jihlava

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: