Invalidní důchod

  • Dotaz od: Martina Šromová
  • Publikováno: 3.12.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám dotaz, zda bych neměla nárok na invalidní důchod. Diagnoza: Vrozená katarakta a zákaly sklivce levého oka, amaurosa ( stav po periferní chorioretinitidě na sítnici) Subklinická hypotyreoza na podkladě autoimunitní tyreoiditidy Vestibulární syndrom s pravostr. převahou, normacusis, tinnitus bilat Vadné držení těla Děkuji, Martina Šromová

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že ne. Ale žádost i tak můžete podat, obraťte se na vašeho praktického lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Osteoporóza může ohrožovat i mladé lidi
Články: Osteoporóza může ohrožovat i mladé lidi
Většina lidí má osteoporózu...
Krásy a rizika zlatého trojúhelníku: Barma, Thajsko, Laos
Články: Krásy a rizika zlatého trojúhelníku: Barma, Thajsko, Laos
Pohraniční oblastí mezi...
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x