Iontoforéza

Dobrý den, jsem trombofilik, trombofilní stav-mutace protrombinu 20210A v heterozygotní formě a vyšší aktivita VIII, beru 1xdenně Vessel Due F. Mám přetížené svaly na rukou, předloktí i oblast tricepsů a bolest mi jde až do loktů. Lékař mi dal krém Dolgit a RHB iontoforézu. Chtěla jsem se zeptat, jestli mohu iontoforézu, když jsem trombofilik.děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, trombofilie není vyjmenována mezi kontraindikacemi iontoforézy (KI iontoforézy jsou kardiostimulátor, těhotenství, pacemaker, poškození kůže v místě působení proudu). Nicméně raději se před RHB poraďte se svým ošetřujícím hematologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: