Ipl epilace

Dobrý den, podstoupil jsem tento zákrok v oblasti podpaží a mám tam i jednu pihu, bohužel jsem se teď dočetl že by se to nemělo provádět přes pihy a znaménka a obsluha bohužel to asi nevěděla, chci se zeptat zda je možné vyloučit nebezpečí, piha neni nijak nepravidelná. Děkuji za pomoc

Odpověď odborníka:

Asi by bylo vhodné nechat znaménko vyšetřit kožním lékařem, ale v zásadě asi není nutné se obávat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x