Iui

Dobrý den, jsem 5. den po iui. Hormonální léčbu jsem neprodělala, pouze jsem dostala 3 hodiny před výkonem injekci na podporu ovulace. Je možné, že těhotenský test, který jsem si dnes dělala(vyšel pozitivně), je ovlivněný injekcí, kterou jsem dostala před iui? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Na Vašem místě bych si nechal provést krevní test který je za prvé kvantitativní a stanovuje beta podjednostku hcg-je exaktnější. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x