Ivf

Chystam se na svoje prvni ivf, chtela bych se zeptat, zda muzu brat pri stimulaci vajecniku Vasocardin 100, ktery uzivam na srdecni arytmie. Nemuze nejak poskodit vajicka ci embryo? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Určitě pokud se jedná o trvalou léčbu Vasokardinem tak nevysazovat. Je vhodné navštívit kardiologa, poradit se ohledně plánovaného těhotenství a léčby arytmií. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: