Ivf

Dobrý den, pane/paní doktore/ko, ráda bych se vás zeptala na hladinu HCG. 1.3. jsem postoupila KET, po 18 dnech jsem si měla udělat těh. test, který byl pozitivní. 25. 3.jsem byla na UTZ a nakrvi. Na UTZ nebylo nic vidět, HCG v krvi jen 89. Doposud jsem nemenstruovala, ale od 19. 3. špiním (jen když se na toaletě utřu, velice málo,narůžovělá až nahnědlá krev). Břicho mě nebolí. Myslíte, že je možné, že jsem mimoděložně těhotná, nebo jsem měla zamlklý potrat. Je tu ještě nějaká šance, že bych mohla být těhotná?? Velice děkuji za odpověď, s přáním hezkého dne Katka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Katko! Podle popsiu nelze vyloučit nic. Ani těhotenství, ani mimoděložní těhotenství, ani zamlklý potrat. Jedna hodnota HCG není směrodatná, hodně záleží i na jejím vývoji. Těhotenství tedy není příliš pravděpodobné. Zkoušíte-li otehotnět, pak doporučuji : - odbourat stres, klidný, pravidelný životní styl - pěstovat fyzičku, sport, pohyb, optimalizace hmotnosti - pestrá, zdravá strava, omezit alkohol, přestat kouřit, u mužů zvláště konopí - líbánky v klidu, u moře nebo na horské chatě

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Články: Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Slovo aneuryzma jste mohli...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: