Ivf

Dobrý den pane doktore.Jsem 4 dny po ET.Po oděru vajíček druhý den jsem začala používat podpurný lék Utrogestan.Mám každným dnem čím dál tím víc citlivé a bolestivé bradavky,musím i na noc používát podprsenku.Jsem teprv krátce po transféru tak jsem se chtěla zeptát jestli na ten Utrogestan nereagují něják moc a jestli bych si neměla radší dojít ke své doktorce anebo to jěště patří k stimulaci a odběru a zároven k transféru a tím pádem se nemusím obávat o případné komplikace.Děkují

Odpověď odborníka:

Je to normální hormonální reakce,ke komplikacím by nemělo dojít je li vaše potíž jen citlivost bradavek příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: