Ivf

Dobrý den, za par tydnu pujdu na IVF a chtela jsem se zeptat jestli je možnost brat nejake vitaminy na lepši činnost žlutého tělíska a sliznice pro lepsí uchyceni embya? Děkuji za odpoved Kratochvílová

Odpověď odborníka:

Nejlepší je dobrá psychika,normální zdravá životospráva a v ostatním se řiďte přesně pokyny IVF centra a věřte jim,jsou opravdu dobří. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: