Ivf, vyšší hladiny

Dobrý den. Chystám se na ivf, 5.den cyklu mi byl nabrán hormonální profil, dnes jsem se dozvěděla výsledky : FSH 11.5, LH 6,6. Dále štítná žláza TSH 0,33 a S - T4 volný 14,5. Byla jsem odeslána na endokrinologii. Chtěla jsem se zeptat, zda snížená funkce štítné žlázy může mít za následek vyšší hladiny FSH a LH? Zda je možné i po korekci štítné žlázy otěhotnět metodou ivf? Předem Vám mnohokrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Hypofunkce štítné žlázy se může podílet na nepravidelnosti cyklu a také na schopnosti otěhotnět proto je nutná korekce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: