Jak casto hylak

DOBRY DEN,CHTELA BYCH POPROSIT O RADU-MAM SKORO TRILETOU DCERKU,A CHTELA JSEM JI JAKO DOPLNEK KOUPIT NEJAKE LAKTOBACILY-OBCAS MA PROBLEM S BOLENIM BRISKA A TUZSI STOLICI.V LEKARNE MI NABIDLI TABLETY NA CUCANI,TO JSEM NECHTELA A PAK HYLAK-K JADRU VECI:JAK DLOUHO HO MUZE DCERKA UZIVAT?MGR.V LEKARNE MI REKLA,ZE NEOMEZENE,JE TO PRAVDA?MOCKRAT DEKUJI ZA ODPOVED,LUCIE

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Hylak a obecně přípravky obsahující "správné střevní bakterie" se mohou užívat dlouhodobě, je-li to potřeba - jelikož se jedná o přirozené osídlení střevní sliznice, které má být přítomno trvale, není předávkování pomocí dlouhodobého užívání možné. Nicméně možná by stačilo častěji zařadit do dcerčiny stravy jogurty s živou kulturou (pokud je neodmítá) a zvýšit příjem tekutin. Nedostatek tekutin je nejčastější příčinou příliš tuhé stolice nebo přímo zácpy - signalizuje šetření orgasnismu tekutinami.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: