Jak je to s mojim vývojem?

Nevím jestli jsem se obrátil správně na vás, ale mám takový zvláštní problém. Je mi 21 let. Zaslal jsem vám fotografii, kterou jsem fotil, když mi bylo 14 let, jak vidíte, mám zde poměrně dobře narostlé ochlupení. Kolem mojich 13 - 14 let jsem byl co si pamatuji skutečně takový vůdce, zájem o ženy (nebo spíše holky) zkrátka první známky mužnosti. Jenže stalo se to, že v 15-letech mi zemřeli 3 příbuzní, narodila se mi dcera. Problém je v tom, že postupem času v tomto roce jsem prakticky přišel o mužskou povahu (neměl jsem nad nikým respekt, všichni mi začali "říkat věty jako nemáš koule", "jsi horší než ženská", ztráta zájmu o druhé pohlaví, zapomínání, špatná koncentrace apod. Tehdy Prostě se u mě najednou začali projevovat známky velkého nedostatku testosteronu (jsem si toho neuvědomoval a žil s vědomím jako ve 13-14 letech). Co se týče pohlavních orgánů, v 15-ti letech bylo pro mě nepříjemné přetahování předkožky, nic jsem u toho necítil, jen tření, pokud jsi dobře pamatuji, před rokem to nepříjemné nebylo (14 let). Výron semene už byl, ale nevím přesně kdy (13-15 let) Nějak jsem si zvyknul na to že jsem byl ve společnosti podřadný. V období 15-19 let jsem si ho honil, ale bez orgasmu, vyronu semene, to na mě občas přišlo náhodně v průběhu dne. Od 19-ti let se mi zas začala vracet mužská povaha, tedy zájem o druhé pohlaví, mít a lidi věci pod kontrolou, lepší komunikace mezi lidmi, normální masturbace a orgasmem i výronem semene atd. Nyní již jsem v práci a mám věci plně pod kontrolou, lidi mě konečně zas respektují. Momenálně mi rostou chlupy na bradě, podpážní, nohou, břicho, okolo penisu. Na prsou zatím nic. Pořád ale vypadám tak na 17-18 let. Penis mi alespoň naoko připadá, že začal růst do šířky, délka se už nemění. Doocela by mě zajímalo co se u mě asi dělo v období 15-19 let. Myslíte si že to bylo způsobené skutečně snížením testosteronu z důvodu nepříjemných věcí jako jsou úmrtí příbuzných, podceňování, vysmívání se ve škole? Děkuji za váš čas, rád bych také konečně vypadal na svůj věk.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o tom můžeme snad jen spekulovat, ale jako nejpravděpodobnější vysvětlení mi přijde psychická zátěž. Psychika při absenci tělesného onemocnění dokáže výrazně ovlivnit sexualitu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x