Jak moc sníží antibiotika duomox 1000 antikoncepci softine

Dobrý den, jeden týden jsem brala antibiotika duomox 1000 a dobrala je v pondělí ráno. V pátek večer jsem pak měla nechráněný sex (v platicku s antikoncepci jsem byla na konci 2. tydne) a bojím, se, že mi antibiotika snížila účinnost... Jaká je pravděpodobnost, že tomu tak opravdu je? Děkuji za odpověď, Anna

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antibiotika mohou ovlivnit cyklus-špinění při antikoncepci, ne však účinek na otěhotnění

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Články: Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Větší muži mají větší penis...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x