Jak spolehlivá je sterilizace?

Dobrý den,mámdotaz a takový problém.Po narození pátého dítěte jsem si nechala udělat sterilizaci.Prosím Vás je možné,abych i s touto antikoncepsí otěhotněla?První menstruaci po porodu jsem dostala až když bylo malému 14.měsíců,potom se mi dostavovala asi třikrát se spožděním pár dní ( zhruba do týdne),v prosinci 2008 to bylo 16,v lednu 18 a v únoru 19.Ale v březnu se nedostavila vůbec a stále čekám a jsem z toho poněkud nervozní a mám strach,že to selhalo.Musím podotknout,že stále kojím,malej si rád cucne ve dne i v noci.Na to abych byla již v přechodu je ještě asi brzy viďte?Prosím Vás proto o váš názor na to jak moc je sterilizace spolehlivá.Nechala jsem si to udělat,abych nikdy nemusela jít na interupci a po zbytek života žít s tím ,že jsem dala zabít svoje dítě a teď mám strach,že zrovna já to stejně takto budu muset řešit.Prosím poraďte mi.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Evelíno! Jek rajně nepravděpodobné, že byste po provedené sterilizaci otěhotněla, i když zcela se to vyloučit nedá. Rozhodne prohlídka gynekologem, úvaze může napomoci i domácí těhotenský test.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: