Jaká je pravděpodobnost mimoděložního těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost mimoděložního těhotenství - když jsem menstruaci měla pravidelnou (3.8.-8.8.) 13.8. jsem šla k doktorovi s výtokem (nějaká plíseň) - napsal mi Klion D 100 - brala jsem ho pravidelně přibližne ve stejný čas, až v pátek jsem ho dala pozdě až kolem 3.hodiny ráno a v sobotu ráno jsem trochu krvácela (na internetu bylo psané, že je to po klionu běžné, ale šla jsem s tým k lékaři a ten řekl, že je to divné a určitě to klionem není.. udělal mi ultrazvuk - těhotná normálně nejsem) ale řekl, ať si udělám test - kdyby to náhodou bylo mimoděložní - je to možné? (antikoncepci beru pravidelně - maximálně hodina/dvě zpoždění) Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud pravidelně užíváte antikoncepci a těhotenstký test je negativní, pravděpodobnost mimoděložního těhotenství je nula.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: