Jaká je pravděpodobnost neotěhotnění?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když tři dny beru večer v devět hodin antikoncepční prášek Jeanine a po třech dnech mám sex, přítel se do mě udělá a ten večer si zapomenu vzít prášek.. a vezmu si ho až ráno v osm hodin.. Je prášek stále účinný, otěhotnět nemohu?

Odpověď odborníka:

Prodleva by neměla být delší než 12 hodin poté již jisté risiko existuje příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x