Jaká je pravděpodobnost otěhotnění?

Dobrý den, Je mi 19 let. Beru dva měsíce antikoncepci Cleosensa. poslední menstruaci jsem mela začátek 2.3. A konec asi 8.3. Prášky beru pravidelně , ale někdy se stane ze zapomenu a vezmu si třeba o 2-5 hod později. Jeden den se stalo ze jsem si ji vzala omylem po 12.hodinách. Ale ted k tomu proč píšu...s přítelem SME měli pohlavní styk a on ejakuloval do mne. Podle výpočtu to nebylo v plodné dny, ale nevěřím těm to výpočtům...nyní mám den zpoždění a zacinam byt hodne nervózní ze jsem těhotná :( je to možné abych byla těhotná? :( předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud byla prodleva 12 hodin gravidita se nedá vyloučit udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Ekg Můžete mi Prosím podrobněji rozepsat EKG ktere vam vyfotím. . . Nezdá se mi...
  • Masturbace, je normální? Docela se za svůj dotaz stydím. Velice ráda chodím...
  • Dormicum P. Doktor Čupera, môj 5-ročný syn bude absolvovať menší chirurgický...
  • Žaludeční neuroza Již rok mě neustále trápí žaludeční neuroza.Jsem z toho...
  • Předávkování ibalginem Chci se zeptat kolik prášků ibalginu 400mg má sníst...
  • Bolest podbřišku Už dva týdny mám tupou a stálou bolest v oblasti podbřišku...
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x