Jaká je šance otěhotnění.

Pane doktore, já potřebuji vědět jestli je to velká šance prostě když začínala nové platíčko tak zapoměla a vzala si ten lék až o 7 hodin později a já jsem do ní ejakuloval až když si ho vzala , je to pro mne moc duležité.. děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud bude žena dále užívat pilulky pravidelně, tak je pravděpodobnost otěhotnění minimální - téměř žádná

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: