Jaká je šance otěhotnění po vysazení antikoncepce po 10-15.letech

Dobrý den, užívám antikoncepci (Foxinette Neo) už od 15 let, nyní mi je 23 let, ale otěhotnět zatím nechci, takže prášky beru nadále. Ale kamarádka mi říkala, že pokud beru antikoncepci víc jak 10 let vkuse, takže po vysazení antikoncepce je šance na otěhotnění hrozně malá. Co je na tom prosím pravdy? Nerada bych ještě antikoncepci vysazovala, když ještě nechci otěhotnět. Ale také bych ráda měla 1-2 děti ale spíše až kolem 30.roku. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Délka braní antikoncepce nijak neovlivní příští otěhotnění. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: