Jaké by byly následky pro plod pri uzivani antidepresiv

  • Dotaz od: jaroslava monová
  • Publikováno: 12.6.2009
  • uLékaře.cz

dobrý den, rok a půl se lečím na psychiatrii kvůli depresím z rozvodu,nejprve jsem brala citalopram a ted mollome a tak mě zajímá,jestli by při případném otěhotnění byl nějak poškozen plod děkuji

Odpověď odborníka:

Antidepresiva v těhotenství nejsou příliš vhodná, ale samozřejmě i v těhotenství se deprese léčit musí. Informujte svého psychiatra o úmyslu otěhotnět , pravděpodobně vám bude terapie upravena.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: