Jakou zvolit mast při zúžené předkožce

Dobrý den. Je mi 16 let a mám zúženou předkožku. Dříve jsem byl na operaci s krátkou uzdičkou, předkožka tehdy šla přetáhnout pouze v klidu. Když byl penis stopořený, nešlo to vůbec. Po jejím odstranění už to jde lépe. V klidu už nemám sebeměnší problém ji přetáhnout. Pokud ten den trénuji, tak se dá potom předkožka přetáhnout i když mám erekci, ale jde to velmi ztuha, pomalu a trošku to i bolí. Chtěl bych se zeptat, jaká je pro mne ideální mast (raději bez předpisu, ale pokud to nepůjde jinak, spokojím se), která by mi dokázala o něco tu předkožku roztáhnout? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Mast předkožku neroztáhne, může zvláčnit kůži, ale pokud bude docházet k dalšímu zužování předkožky je jedinou vhodnou léčbou obřízka. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x