Jarsin a minapent balance

Pěkný den paní doktorko. chtěla bych se poradit. Kdysi jsem brávala po rozvodu Cipralex. Dělal mi dobře. Vysadila jsem a cítila se tak normál.S přibývajícími starostmi mi jiná MUDr.(obvodní, přestěhoval jsem se) doporučila Jarsin 2x denně a ještě beru na menopauzové potíže Minapent 2 tabletky denně. Necítím se nic moc, jako by mi chyběla energie. Není té třezalky z obou produktů moc?ještě užívám Euthyrox 100 denně. Chtěla bych být víc pozitivní, což v poslední době nejsem. Je mi 49 let. Děkuji Vám za radu. Mirka

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Velmi nerada se vyjadřuji k léčebnému postupu kolegyně.Cpralex je účinné a dobře snášené antidepresívum,,dlouhodobá aplikace není škodlivá,rozhodně tedy není potřeba se "nutit" do vysazování.Jarsin má naproti tomu antidepresivní účinky poměrně slabé,je určen pro velmi mírné formy depresivních poruch.Myslím,že by bylo vhodné s Vaší paní doktorkou pohovořit přímo a upřímně ji požádat,aby Vám poradila.Klidně zmiňte svou positivní zkušenost s užíváním Cipralexu.Vždy je nejlépe,když léčení koordinuje a vede registrující praktický lékař,který zná Váš celkový stav.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: