Jaterní testy

Dobrý den nyní jsem ve 36 týdnu mám špatné jaterní testy dělali mi odběry a dostala jsem Ursosan 3x2 tbl denně a Essenetial Forte 3x1 tbl denně není to nějak moc prášků nemůže to ovlivnit dítě? po dalších testech mi byli zjištěný hodntoty d-dimery 2480 a antitrombin III 148 nechápu ale co tyhle hodnotý značí dostala jsem injekce cleaxane 1x denně může to nějak ohrozit miminko a bude při dalších špatných výsledích nutný vyvolávaný porod o kterém mi dr říkala?děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, máte poměrně závažnou chorobu,která je nutná hlídat a je nutnéji léčit. Prášky jsou nutné, aby bylo Vaše dítě v pořádku a Vy také. Máte zvýšenou srážlivost,proto clexane, je to miniheparin a zabraňuje nadměrnému srážení krve. Pokud nebudou léky stačit, bude nutné porod vyvolat, miminku bude lépe venku. Nevím, v jakém rozmezí máte hodnoty, pravděpodbně v těch nižších hladinách, protože pokud by stoupaly výše, byla by nutná hospitalizace.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: