Jaterni testy a antikoncepce

Dobrý den, při odběrech mi byla zjištěna zvýšená hladina bilirubinu v krvi. Mohu i nadále užívat HA?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepci můžete užívat i nadále. Za čas si nechte zkontrolovat laboratorně jaterní funkce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: