Jaterní testy a těhotenství

Dobrý den, od ledna mám zvýšené hodnoty jateních testů, měla jsem mononukleozu a na poslední kontrole jsem měla ALT 2,8 a beru léky Lagosa. Chci se ale zeptat jestli by to vadilo kdyby otěhotněla, myslím mě nebo dítěti. Děkuji za odpověď Lucka

Odpověď odborníka:

Lagosa obsahuje flavonoidy které urychlují regeneraci jaterních buněk,není vhodná v těhotenství, Jaterní testy býhají zvýšené poměrně dlouhou dobu po mononukleoze,záleží na jejich trendu , zda se postupně vracejí k normálu příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: