Játra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat neboť mému tatínkovi měli lékaři aplikovat port do játry kvůli metastázím a měl podstoupit cílenou chemoterapii a jelikož prý má hodně vysoký bilirubin tak mu řekli že musí vyčkat že mu to nemůžou nyní zavést. Tatínkovi se nyní velmi zhoršil stav je už celý žlutý,má ascites tak jsem se chtěla zeptat zda by mu třeba nepomohl na úpravu toho bilirubinu Flavobion?

Odpověď odborníka:

Flavobion určitě neuškodí, ale zásadně nepomůže. Tatínek má určitě celou řadu léků a dalšími bych ho osobně nezatěžovala, rozhodně ne bez konzultace s ošetřujícím lékařem.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: