Jaydess

Dobrý den, od prosince 2014 mam zavedené tělósko Jaydess. Zavedení bylo v pořádku a ihned vše bez problémů. Až posledních pár měsíců pociťuji nepříjemné změny jako je náladovost, akné, razantně zvýšená váha a neustálé záněty a zapáchající výtoky. Dokonce se mi poprvé objevil genitální opar. Chci se zeptat zda je možné, že na tom nese vinu tělísko a jestli po vyjmutí tyto problémy ustanou. Že si nechám tělísko vytáhnout jsem rozhodnuta tak na 90%, jenže nevim, co mohu po vyjmutí čekat a jestli je to vhodné podstoupit ted v létě nebo počkat až léto skončí. Mnohokrát děkuji za vaši odpověď a názor

Odpověď odborníka:

Tělísko působí převážně lokálně,výtok a zánět se u tělíska vyskytují častěji,ale ostatní příznaky bych spíše tělísku nepřikládal, extrakce tělíska je možná kdykoliv,ale může se poté vyskytnou slabé špinění raději to odložte po dovolených Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x