Jdu na operaci pupecni kyly

lecim se na deprese 17.let beru leky aurorix300 a rivotril0.5 a oni mi rekli ze musim visadit na tyden pred operaci aurorix a ze mam byt na rivotrilech co mislite dopadne dobre ta operace

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Některé léky, jako jsou třeba některá psychofarmaka, mohou mít potencionálně nebezpečné interakce s některými anestetiky a proto se musí vysadit. Já myslím, že lékař, který Vás na tu operaci připravuje dělá vše zodpovědně, aby se případným komplikacím předešlo a vše dopadlo dobře.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: