Je antikoncepce účinná, když jsem měla pauzu mezi platy jen 4 dny?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Oddálila sem si menstruaci a při oddálení jsem měla pohlavní styk. Účinkují prášky stejně, jako kdybych si menstruaci neoddalovala, nebo je účinnost snížená? A nevadí, že si menstruaci oddálím pouze o 4 prášky, a né o celé platíčko? po 4 práškách nechám 7 denní pauzu a pak začnu znovu s celém platíčkem. Mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Je to možný postup,ale lepší by bylo kontinuálně doužívat celé druhé platíčko a poté si dát 7 denní pauzu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Léčba roupů Mám problém se svěděním v oblasti konečníku. Trvá to pár let, ale...
  • Guajacuran Vážená poradno, ve zkouškovém období mi rodinný lékař doporučil na...
  • Gynekomastie tamoxifen 10 mg Chtěl bych se zeptat jak dlouho je možné brát...
  • Děložní sliznice Co je děložní sliznice chci otěhotnět bila jsem u doktora...
  • Koutky u úst Již neustále již přes 2 měsíce mám u úst bolavé koutky.Praktický...
  • Uražený zub Je mi 15 mam rovnátka a před cca 4 lety jsem si urazil kousek...
 
Kam dál
 
 
Znáte nejčastější příčiny špatného trávení?
Články: Znáte nejčastější příčiny špatného trávení?
Trávicí obtíže postihnou...
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Slunce si s jizvami příliš nerozumí
Články: Slunce si s jizvami příliš nerozumí
Jizva, i když zhojená...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Články: Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Hemoroidy jsou nezávažné...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: